Korálky návody - rady a návody

Korálkování je populární rukodělnou činností, která si v České republice vydobila výsadní postavení mezi laickou i odbornou veřejností. Korálkování se dnes věnují tisíce lidí v různých fázích pokročilosti. Vy kteří začínáte určitě oceníte cenné rady, které vám České Korálky nabízejí na svém blogu, jež je součástí tohoto e-shopu. 

 

Jak začít s korálkováním

Nejjednodušším způsobem, jak začít s korálkováním, je koupě korálkové sady pro začátečníky. V ní najdete vše potřebné, včetně potřebných nástrojů a návlekového materiálu. Na výběr je hned několik barevných variant, takže si určit vyberte.

Korálkové sady

 

Korálková literatura

Dobrým zdrojem informací je korálková literatura. Na trhu najdete celou řadu užitečných knih, které se věnují jednotlivým technikám korálkování pro začátečniky, pokročilé i experty. Nejzajímavější knihy jsme pro vás vybrali a zařadili je do našeho sortimentu. 

Korálková literatura

 

Návody na korálkování a inspirace

Při tvoření si klaďte stále vyšší cíle. Začněte u jednoduchých návodů, které slouží především ke získání jemné motoriky prstů a následně přecházejte přes mírně pokročílé návody a nabírejte korálkové zkušenosti. Návody na korálkování jsou dostupné přímo na našich stránkách. Autory těchto návodů jste vy sami. Naše zákaznice totiž mají možnost využít výzvy v podobě poukazu na odběr zboží v hodnotě 300 Kč za dodání kvalitního návodu, který následně zkontrolujeme a uveřejníme. Díky tomu návody pravidelně přibývají a vy můžete neustále nabírat tolik cennou inspiraci.

Návody na korálkování

 

 Speciální tvoření nejen z korálků

 

FIMO návody

Velikonoční návody

Vánoční návody

Fimo návody Návody na velikonoční tvoření Vánoční návody na korálkování
Fimo návody Fimo návody Fimo návody

 

Jak pečovat o bižuterii