O nás

Něco z naší historie

Jsme česká rodinná firma z Jablonce. Naše historie sahá do roku 1996. Tehdy můj táta začal s výrobou a prodejem tradiční bižuterie. S ní slavil brzdy velké úspěchy. Díky rostoucí poptávce jsem mu tehdy ještě jako student začal vypomáhat. Původně jsem si myslel, že to bude pouze krátkodobá brigáda, ale již jsem u toho zůstal.

 IMG_2690 (Velké)

Jelikož nám stále více zákazníků z odlehlých koutů Česka volalo a psalo o naše produkty, začal jsem si v roce 2006 pohrávat s myšlenkou tvorby jednoduchého webu. Shodou okolností jsem naštěstí web nikdy nespustil. Místo toho jsem se pustil do tvorby internetového obchodu, který se plně rozběhl na začátku listopadu 2007. Internetový prodej se ukázal jako správa cesta a brzy jsem do rodinné firmy přizval i svého bratra Filipa a později nám začala pomáhal moje žena Romana. Rostoucí počet objednávek nás také nakopl k tomu se přestěhovat do nových prostor a vybudovat plnohodnotný sklad, zvětšit výrobní prostory a také otevřít novou prodejnu v Jablonci.

Lukáš Rangl
Hlava rodiny

 IMG_2750

 

Něco o zboží

Vítejte v našem e-shopu s korálky a potřebami pro korálkování a hobby všeho druhu. Naše korálky jsou tu pro Vaše originální šperky a výtvory. V naší nabídce naleznete korálky všech druhů, materiálů a provedení. Naleznete u nás také modelovací hmotu FIMO a pomůcky k modelování. Pro začátečníky máme připravené korálkové hobby sety a odbornou literaturu. Pro náročnější zákazníky nabízíme bižuterní komponenty v luxusních povrchových úpravách speciálně pro Swarovski elements. Rožšiřujeme také služby pro Vás, tak abyste byli informováni o Vašich zásilkách a dbáme  na jejich kvalitní balení a bleskovou expedici.

IMG_2712 (Velké)koralkujeme

Nyní máme skladem v našem korálkovém království již přes 9000 položek. Téměř každý týden pro Vás připravujeme nové korálky a bižuterní komponenty, aby Vaše šperky nestárly a mohly být stále moderní!

 

 

Zákazníci nás mají rádi

Zakládáme si na maximální spokojenosti zákazníků. Prohlédněte si naše ověřené recenze na