Co lze vyrobit z korálků

Co vše lze z korálků vyrobit?

Pravděpodobně nejklasičtějšími výrobky z korálků a kamínků jsou šperky – bižuterie, umožňující díky velkému výběru komponentů odlišení se od okolí. Vystupte z davu a ozdobte se náhrdelníkem, náušnice, náramkem či prstýnkem, který nikdo z vašeho okolí nenosí. Stačí si vybrat líbivé korálky, vhodný návlekový materiál a začít tvořit.

Kromě klasické bižuterie a šperků z korálků mnoho tvořilek cvičí jemnou motoriku, odpočívá od stresu a tráví svůj volný čas výrobou šperků ze Swarovski Elements. Ty patří mezi nejelegantnější možnou bižuterii na trhu, jež si svoji slávu zasloužila jedinečným leskem a precizním briliantovým brusem kamínků – není se tedy čemu divit, že s firmou Swarovski každoročně spolupracují i věhlasné osobnosti ze světa módy a designu, jako například Giorgio Armani, Yoko Ono a další.

  

Vánoční a velikonoční ozdoby

Mezi tvořilkami najdete celou řadu těch, které svoji pozornost zaměřují na tvorbu nejrůznějších ozdob či bytových dekorací. A nemusí jít přímo o ozdoby pro konkrétní příležitosti, jako jsou Vánoce nebo Velikonoce. Z korálků poměrně jednoduše vyrobíte nejrůznější ozdoby na závěsy, lustry, k zavěšení na květiny, do květináčů nebo třeba na dveře. Fantazii se meze nekladou a na internetu a v literatuře najdete bohatou zásobu inspirace, která vás jistě zaujme. Stačí mít oči otevřené.

  

Korálky jako součást oblečení

Počínaje z jedné strany zploštělými Swarovski elementy, konče klasickými korálky najdete mezi materiálem na tvorbu šperků dostatek těch, které se perfektně hodí i pro ozdobu osobních věcí, včetně oblečení. Využijte naši nabídku a udělejte ze svých šatů unikátní součást šatníku, kterou vám každá kamarádka bude nahlas závidět – stačí trocha šikovnosti a zručnosti, jež snadno získáte díky tvoření podle ověřených návodů.

Flitry na oblečení  Flitry na oblečení