Šperky na ples - návod

Buďte originální! Máme pro vás návody, s kterými si vytvoříte originální šperky na ples. V e-shopu také veškerý potřebný materiál na plesové šperky.

 

Vytvořte si vlastní šperky na ples

Plesová sezóna je v plném proudu a vy máte jedinečnou možnost, stát se královnou večera, díky šperkům z korálků Preciosa. Z nepřeberného množství všech návodů jsme pro vás vybrali čtyři, které si zaslouží vaši pozornost. Vytvoříte díky nim unikátní šperky, které na plese zaručeně žádná jiná žena mít nebude a oslníte jimi své okolí. Návody jsou o trošku náročnější a jsou tedy vhodné pro pokročilejší nebo trpělivé korálkářky, odměnou vám však bude pozornost všech přítomných.

 

 

Černý šperk na ples - náhrdelníkPlesový náhrdelník z černé bižuterie

Použijte korálky Preciosa rokajl,ohněm leštěné perle, kuličky a hrušky a vytvořte si dle tohoto návodu překrásný elegantní plesový náhrdelník, který svým atraktivním vzhledem zaujme každého, s kým se budete bavit nebo kolem něj jen projdete. Sama ucítíte obdivné pohledy na váš krk a dekolt.

 

NÁVOD V PDF >>

 

 

 

 

 

Stylový náhrdelník jako šperk na plesUniverzální náhrdelník na slavnostní příležitosti

Náhrdelník z perlí a perliček Preciosa pip, který se stane oblíbenou součástí vašich doplňku na plesy a jiné sváteční příležitosti. Je vymyšlen tak, aby splnil nároky na eleganci, byl výrazný a přitom nijak nerušil. V návodu najdete velmi decentní tmavé barevné řešení. Vy si však díky široké nabídce korálků můžete zvolit zbarvení náhrdelníku přesně podle svých představ – fantazii se meze nekladou.

 

NÁVOD V PDF >>

 

 

 

 

 

Vánoční vločky jako náušnice, náramek a náhrdelníkOzdobte se vločkami a nalaďte se na zimní atmosféru

Vločky, respektive jejich tvar inspiruje umělce od nepaměti. Vločky jsou častým motivem oblečení, uměleckých děl i šperků po celém světě. Setkáte se s nimi mezi šperky z korálků Preciosa – tradičního českého výrobce korálků. V návodu najdete velmi detailní popis jednotlivých kroků, jak si vytvořit stylové náušnice, náramky či přívěšky, právě s motivy sněhových vloček.

 

 NÁVOD V PDF >>

 

 

 

 

Zlato-stříbrný náramek na rukuNáramek z třpytivých hvězd

Šarlotky jsou malé korálky Preciosa, které slouží k výrobě nejrůznějších šperků a dekorací. Jde o broušený rokajl o velikosti 13/0, se kterým se velmi dobře pracuje – uvidíte sami. Předkládáme vám návod na nádherný náramek ze stříbrných a zlatých korálků, který se stane oblíbeným šperkem pro běžné nošení i zvláštní příležitosti. Připravte si potřebný materiál – Preciosa Šarlotky - broušený rokajl 13/0 ve stříbrné a zlaté a Preciosa MC Rivoli 16 mm Crystal AB.

 

NÁVOD V PDF >>

 

 

 

VŠECHNY PLESOVÉ ŠPERKY JSOU VYROBENY Z ČESKÝCH KORÁLKŮ PRECIOSA - PROHLÉDNĚTE SI NAŠI KOMPLETNÍ NABÍDKU.

 

 

Chcete další inspiraci? Koukněte na videonávody