Karla Mokrošová – Jewelry from BEADS

jewwEmail: jewelryfrombeads@email.cz

Facebook osobní

Facebook pracovní

Instagram

Pinterest

You tube

e-shop

 

 

Zaměření: korálky, šperky, design, návody

 

 

 

 

 

 

O mně:

Zhotovuji originální ručně vyráběné šperky pro každou příležitost, jejichž výroba se stala mou profesí. Velký důraz kladu na kvalitu materiálu a propracovaný vzhled. Šperky tvořím s láskou, spokojený zákazník je pro mě největší odměnou a motivací k další práci.

 

 

Co umím:

Šperky zhotovuji technikou beadweaving - celý šperk postupně sešívám z drobných korálků a dalších komponentů do jednoho celku. Ve spolupráci s firmou Bijoux Components zhotovuji návody, podle kterých si každý může ušít svůj šperk. V nedávné době jsem začala spolupracovat s firmou PRECIOSA Ornela, a.s. a Glass beads, s.r.o., pro které zhotovuji designy (vzorování) šperků.

 

Co o mě řekli:

Hanka Ř
Nádherné šperky, které mi udělaly velkou radost a parádu od paní Káji, která má neskutečně šikovné ruce. Byla radost u ní objednávat, protože je milá, komunikativní, vstřícná. Těším se na další šperky, které zase budou určitě boží.

Rocco V
Ruční práce, která ohromí a určitě doporučuji

Sabina U
Ani nevím co napsat, myslím, že šperky od Káji mluví samy za sebe. Krásné barvy, dokonale precizně vyrobené. Kája je na sebe, co se týká kvality, nesmírně přísná a hlavně je to všechno dělané s láskou. Vždycky se snaží splnit každé přání, to co vypadá jako nemožné, nakonec stejně nějak vymyslí. A kolik je nás už závisláků, protože kdo má jeden, chce další a další a další.

Jana P
Kdyby to šlo, dám aspoň 10 hvězdiček. Práce od p Karly je krásná a dokonalá. Stejně tak její komunikace a rychlost dodání zboží. Milá, příjemná, ochotná paní. Moc nádherná práce. Určitě to z mé strany není poslední objednávka a ráda doporučím kamarádkám. Karličko, jsem ráda, že jsem na vás a vaši práci narazila. Děkuji moc
 

 

 

Fotografie mých šperků:

 

<!--[if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="46" Name="Grid Table 1 L