Kreativní dárky pro dospělé i děti

V našem sortimentu najdete pestrou nabídku kreativních dárků pro děti i dospělé, kterými uděláte radost každému, kdo rád vyrábí z korálků či polymerových hmot. Vyberte pro své blízké pěkný dárek za rozumné peníze a vykouzlete na jejich tvářích široký úsměv.

 

Korálkové sety jako ideální dárek

Korálkové hobby sety  korálkový set  korálkový set jako dárek

 

Korálkové sady a sety jsou jednou z nejběžnějších variant kreativních dárků, které u nás kupujete. Jde o cenově přijatelné řešení, které udělá radost každému, kdo svůj volný čas tráví korálkováním. Korálkové hobby sety z naší nabídky shodně obsahují Rokajl, mačkané korálky, broušené korálky a organizér a dostupné jsou v 10 atraktivních barvách.

Korálkové sety

 

Kreativní dárek? Kompletní bižuterní systémy!

Rubber swap systém  kreativní dárek - mesh systém  výplň pro mesh systém

 

Výbornou variantou je obdarovat své blízké kompletním bižuterním systémem. Zkrátka nakoupíte jednotlivé komponenty, které spolu souvisejí – díky tomu může dotyčná osoba hned začít tvořit. Výhodou je nenáročnost systémů, práci s nimi tudíž zvládne i začátečník – proto koupí takového dárku nemůžete šlápnout vedle. V našem sortimentu najdete 2 velmi populární kompletní systémy – MESH systém a Rubber Swap Systém. Prozkoumejte jejich výhody z blízka.

BIžuterní systémy

 

Potřeby pro korálkování jako kreativní dárek

jehly na korálky  kreativní dárek - kleště na korálkování  lepidlo na bižuterii

 

Každý kdo korálkuje, potřebuje pro svoji práci vybavení, bez kterého se jen těžko tvoří. Jelikož sami s korálky pracujeme, přesně víme co je potřeba. Proto nabízíme kompletní bižuterní potřeby a lepidla, která se mohou stát vděčným dárkem k narozeninám, Vánocům i jiným příležitostem. Sestavte například dárkový balíček z bižuterních kleští, lepidel, jehel na korálky a boxu na uskladnění korálků a na vrch třeba přidejte knížku s návody. Každému tím určitě uděláte velkou radost!

Příslušenství

 

Modelovací hmoty

kreativní dárek - Fimo hmota  Polymer glue kreativní dárky - pryskyřice

 

Darujte svým známým či dětem set pro tvoření obsahující modelovací hmotu a potřeby na tvoření. Bez ohledu na věk jde o zábavu na dlouhé hodiny. Nabízíme kompletní sortiment polymerové FIMO hmoty a dále pryskyřice, smalt a lepidla. V sortimentu FIMO hmoty najdete jak jednotlivé, různě barevné balíčky, tak i FIMO sady, které jsou jako dárek zdaleka nejlepší. Nezapomněli jsme ani na potřebné příslušenství.

Modelovací hmoty

 

Dárkové poukazy

dárkový poukaz

 

Stále hledáte ideální dárek pro své blízké a nevíte si rady? Pak sáhněte po dárkovém poukazu. Nabízíme vám dárkové poukazy na nákup v našem e-shopu, který platí i do kamenných prodejen v Jablonci, Českých Budějovicích a Hradci Králové. Konečnou výši poukazu si zvolte sami, podle svých potřeb – jeho výše není nijak omezena. Zvolíte-li tuto variantu kreativního dárku, pak si buďte jisti, že si u nás dotyčný člověk určitě vybere.

Dárkové poukazy

 

Proč kreativní dárky od Českých korálků?

 

 

Patříme mezi největší prodejce korálků, komponentů a modelovacích hmot v České republice s pobočkami ve 3 městech. Jsme hrdými partnery řady prospěšných projektů, jako je pomoc nemocným dětem, tvořivých dílen a setkání, či osvětových akcí. Pravidelně publikujeme volně dostupné návody a informujeme o novinkách a zajímavostech ze světa korálků. Jsme tu zkrátka pro vaši zábavu a to nás baví!

Spolehněte se na nás!

Hodnocení z heureky