Mačkané perle Preciosa Ornela

Český výrobce korálků Preciosa Ornela má celosvětovou působnost a s jejich produkty se setkáte v tvorbě mnoha korálkářek na hobby i profesionální úrovni. Své nezastupitelné místo si české korálky našly i mezi designery a módními návrháři, kteří je využívají pro svoji tvorbu. Jejich věhlas dokonce sahá až na mola prestižních módních přehlídek po celém světě. Nově s nimi můžete pracovat i vy – rozšířili jsme naši nabídku o mačkané perle patřící mezi „klenoty“ tvorby Preciosa. Jde totiž přímo o registrované značky designových řad korálků, které garantují tu nejvyšší možnou kvalitu a původ.
 

Mačkané perle Preciosa PIP

Mačkaná perle Preciosa PIP

Čerstvou novinkou mezi sortimentem mačkaných perlí Preciosa Ornela je řada Preciosa PIPTM. Jde o velmi populární miniperle o rozměrech 5 x 7 mm, které mají osově souměrný zploštělý tvar jadérka a navlečené perle do sebe krásně zapadají a vytvářejí zámkový efekt zipu. Doménou této řady je možnost tvorby ploché kytičky složené ze šesti mačkaných perlí, kterou při svém tvoření určitě oceníte, je totiž nádherná.
 
 
 
Podívejte se na galerii bižuterie na Flickr.com 

 
 
 

Mačkané perle Preciosa Pellet

 
Mačkaná perle Preciosa PelletDoplňujte perly a perličky novými mačkanými perlami Preciosa PelletTM. Ty mají rozměry 4 x 6 mm a jejich zeštíhlení válečku umožňuje zámkový efekt – mačkané perle do sebe hezky zapadají a tvoří spolu homogenní celek. Díky tomuto detailu se vám otevírají dveře do světa vaší fantazie – odreagujte se a hledejte vhodné kombinace Preciosa PelletTM a dalšího sortimentu od tohoto českého výrobce.
 
Podívejte se na galerii bižuterie na Flickr.com 

 
 

Mačkané perle Preciosa Solo

 
Mačkaná perle PRECIOSA SoloTvořte překrásné a především originální kytičky, které perfektně rozšíří váš stávající styl tvoření o další prvek. Využijte ke svému korálkování mačkané perle Preciosa SoloTM. Jde o originální české perle o rozměrech 2,5 x 5 mm, které splňují požadavky na moderní trendy malých perlí. Vytvářejte díky jednodírkovým perlím Preciosa SoloTM originální prostorové tvary.
 
 
 
Podívejte se na galerii bižuterie na Flickr.com 

 
 
 

Mačkané perle Preciosa Chilli 

 
Mačkaná perle PRECIOSA ChilliOzvláštněte své tvoření originálními tvary, které jen tak nenajdete. Možnosti korálkování rozšiřuje nová kolekce mačkaných perlí Preciosa ChilliTM s netradičním protáhlým tvarem a dvěma dírkami. Obě dírky jsou u těchto perlí osově vychýleny a umožňují zipové skládání. PerlePreciosa ChilliTM jsou předurčeny svým unikátním tvarem pro ploché reliéfní aplikace a kombinování s kulatými perlami o velikosti 4 mm.
 
Podívejte se na galerii bižuterie na Flickr.com 

 
 

Mačkané perle Preciosa Thorn

 
Mačkaná perla PRECIOSA thornElegantně štíhlý a protáhlý tvar skleněného ostnu o velikosti 5 x 16 mm – přesně takové jsou mačkané perlePreciosa ThornTM. Díky svému atraktivnímu tvaru patří mezi nejoblíbenější řady z nabídkyPreciosa Ornela. Jejich protáhlý tvar umožňuje vyrábět ještě originálnější šperky. Naším tipem je kombinace těchto perlí sPreciosa PelletTM. Nechejte se unést do světa korálkování s novými perlami od českého výrobce.
 
 
Podívejte se na galerii bižuterie na Flickr.com