Swarovski kolekce podzim/zima 2014/2015

Protiklady se přitahují nejen u kamínku Swarovski

Když na přelomu září a října vyšla nová kolekce Swarovski Elements 2014/2015 Opposites attracts, bylo jasné, že o ni bude velký zájem. Pro letošní podzim a zimu si totiž návrháři a designeři ze Swarovski připravili skutečně unikátní kamínky, které kladou důraz na výrazný třpyt a barvy. V rámci kolekce byly představeny 4 řady – Extravagant Simplicity (Extravagantní jednoduchost), Nature´s Lab (Přírodní Laboratoř), Urban Nomad (Městský Nomád) a Demure Decadence (Stydlivá dekadence). Jak sami cítíte, i tyto názvy ve vás evokují pocit přitahujících se protikladů, a to je správně! Každá řada je přitom zaměřena na něco jiného.

  • Extravagant Simplicity – decentní design, který se pomalu stává mainstreamem založeným na decentních detailech.
  • Nature´s Lab – zdůrazňuje křehkost přírody a dává zrcadlo moderním technologiím, jež ji poškozují. Návrháři zde kladli důraz na přírodní tvary a barvy.
  • Urban Nomad – se snaží nabídnout více volnosti – bohémství v betonové džungli, městě. Kolekce kombinuje tradice s moderním stylem.
  • Demure Decadence – snoubí nejrůznější etnické vzory a míchá nazdobený mix „koření“ z celého světa, hlavně z historické Asie.

Vyberte si i vy kamínky z aktuální nabídky korálků a přívěsků z aktuální nabídky Swarovski Elements a okouzlete jimi své okolí.

Výběr z kolekce Swarovski Elements podzim/zima 2014/2015

Swarovski Elements Crystal Lilac Shaodw Swarovski elements - dark moss green

CRYSTAL LILAC SHADOW

DARK MOSS GREEN

Swarovski elements - Crystal Swarovski Elements - trilliant

SOLARIS

TRILLIANT

 

 Prozkoumejte i naše další korálky - máme jich tisíce!