Návody na korálkování

 Korálkování - jedna z nejtradičnějších rukodělných aktivty, která má v České republice své nezastupitelné místo. Díky hluboké tradici výroby bižuterie na našem území i dnes patříme mezi korálkářskou velmoc. Aby také ne, vždyť snad nikde na světě nexistuje tak silná komunita kolem korálkování, jako v české kotlině. Pokud i vy patříte mezi milovnice tvoření, pak jste tu správně. 

 

Najdete zde totiž celou řadu návodů, rad a tipů na korálkování od nás i od mnoha korálkářek, které byly tak hodné a podělily se o své zkušenosti, jež vložily do níže publikovaných návodů. Všechny návody jsou velmi podrobné a i ty na první pohled složitější určitě zvládnete i vy.

 

Užívejte si korálkování společně s námi.

 

 tvořte návody na korálkování

Uživejte si korálkování společně s námi

Máte-li i vy chuť podělit se o své zkušenosti s dalšími korálkářkami? Nestyďte se a pošlete nám svůj návod na navody@ceske-koralky.cz. ádi váš návod na korálkování uveřejníme mezi ostatními. Navíc přidáme odkaz na vaše stránky a jako bonus za snahu a odvahu vám dáme poukaz na nákup zboží v nšem e-shopu v hodnotě 300 Kč.

Staňte se součástí komunity kolem korálkování

Korálkování bereme za své poslání – nejsme jen internetovými prodejci. Našim cílem je rozvoj celé komunity, včetně pomoci začínajícím korálkářkám s prvními rukodělnými kroky. I právě proto jsme navázali spolupráci s řadou zkušených korálkářek, které byly tak hodné a navázaly s námi spolupráci ve formě návodů, které pro vás pravidelně vytvářejí.

Patříte-li mezi méně zkušené, pak se určitě neváhejte ptát. Jsme tu pro vás i se všemi našimi radami a zkušenostmi. Jste naopak v korálkování zběhlá? Podělte se o své poznatky s ostatními a pomozte začátečnicím.

Pojďme společně tvořit originální šperky a bižuterii, kterou nám bude naše okolí závidět.

Když vám návody na korálkování nestačí

 

Jste náročná a internetové návody vám nestačí? Nevadí! Pak možná vezmete s povděkem naši nabídku odborné literatury, která se korálkování věnuje. Najdete ji v samostatné kategorii na našem eshopu „Literatura“. Objevte nejpopulárnější knihy plné rad a tipů na korálkování, které se vám určitě budou hodit. A pokud vám není cokoliv z našich návodů či z knihy jasné, nebojte se zeptat ostatních milovnic korálkování na našich Facebookových stránkách.

Facebook ceských korálků