Velikonoční korálkování

Také patříte mezi ty osoby, které se díky prvním jarním paprskům slunce a teplému vánku cítí mnohem lépe, než při zimních plýskanicích? Máte lepší náladu, baví vás vše co je barevné a jste rádi, když někomu můžete udělat radost? Pak pro vás máme perfektní příležitost, jak vše skloubit do jediné činnosti - tou je tvoření s našimi korálky s velikonočními a jarními motivy. Pro inspiraci vám nabízíme i několik návodů na korálkování, které jistě oceníte.

 

Inspirativní návody pro jarní a velikonoční korálkování

Jaro je nejinspirativnějším obdobím v roce a s tím se pojí i snaha vyrábět stále nové věci. Proto jsme pro vás z velkého množství návodů vybrali tři od českého producenta korálků Preciosa Ornea, které se výborně hodí do jarního období. Potěšte své blízké nebo zkrášlete svoji domácnost výrobky z korálků. 

 

Velikonoční přání z rokajlu PreciosaVelikonoční přání z perliček PRECIOSA

Obdarujte své blízké vlastnoručně vyrobeným a zároveň velmi originálním přáním k Velikonočním svátkům. Velikonoční přání ozdobené českými perličkami se značkou PRECIOSA Traditional Czech Beads navíc jistě bude oceněno dvojnásobnou měrou. Pro výrobu velikonočního přání z naší nabídky použijete barevný rokajl Preciosa.

 

 

velikonoční kuřátka z perliček Preciosa Velikonoční kuřátka

Inspirujte se návodem na hravá velikonoční kuřátka a udělejte jimi radost svým blízkým. Díky jejich originalitě je jistě ocení jak děti tak dospělí. Výborně se také hodí jako velikonoční dekorace na stůl či jiná místa ve vaší domácnosti. Při jejich použití se fantazii meze nekladou - zkuste pro ně najít originální místo.

 

 

Letní květina z korálků PreciosaLetní květina z korálků a perliček Preciosa

Vyrobte sobě nebo svým blízkým jedinečnou nikdy nevadnoucí květinu z korálků Preciosa, které u nás nakoupíte z skvělé ceny. Přinášíme vám společně se samotným výrobcem návod na rozkvetlou květinu, kterým se můžete inspirovat a libovolně jej měnit.

 

 

 

Preciosa ornlea - logo

žluté korálky preciosa ornela  zelené korálky preciosa ornela

červené korálky preciosa ornela  modré korálky preciosa ornela

Prozkoumejte celý sortiment korálků...