Velikonoční tvoření z korálků

Přivolávejte jaro společně s námi – přinášíme vám inspiraci pro velikonoční tvoření. Hlavním materiálem jsou korálky Preciosa. Inspirujte se návody a udělejte si o letošních velikonocích čas i na sebe. Určitě se díky dnu volna navíc najde pár chvil na poklidné korálkování u čaje, vína a velikonoční nádivky. A kdyby se čas přeci jen nenašel, alespoň od nás máte inspiraci na celé jaro.

 

Velikonoční tvoření - přízdoba do vlasůVelikonoční tvoření přízdoby do vlasů

Zkrášlete svůj jarní účes elegantní přízdobou do vlasů - je tu "Kvetoucí krása" - šperk vyrobený z rokajlu, PRECIOSA Piptm a některých dalších komponentů. Návod na tento výrobek řadíme mezi mírně pokročilé, ale díky pěknému zpracování jej zvládnou i začátečnice. 

 

 

 

 

Velikonoční tvoření - barvený náhrdelníkBarevný náhrdelník z perlí PRECIOSA Thorntm

Pastelově perleťová barva zvolených perlí PRECIOSA Thorntm vás uhrane svojí unikátní krásou a souzněním různých odstínů. Jejich zavěšení na jemný řetízek dotváří elegantní dojem ze šperku, který se perfektně hodí jak pro zvláštní příležitosti (ples), tak i pro běžné každodenní nošení.

 

 

 

Velikonoční tvoření - kaktusový květKaktusový květ žluté barvy

Ideální velikonoční tvoření z perlí PRECIOSA Piptm a PRECIOSA Twintm, které zvládne každý. Jde o návod pro mírně pokročilé korálkářky. Kromě českých perlí k výrobě šperku budete potřebovat silonový vlasec, navlékací jehlu a nůžky. 

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - chrupavá třešeňNáhrdelník z korálků "Chrupavá třešeň"

Perfektní inspirace na jarní korálkování je náhrdelník sytě červené barvy vyrobený z mačkaných perlí a rokajlu. Obtížnost je mírně pokročilá - zvládne jej tak každý. Kromě korálků při tvoření oceníte ketlovací kleště, kaplík, ketlovací jehly, protikroužky, oválky, karabinu, adjustový řetízek a pár dalších drobností.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - vlčí náramekNáramek "Vlčí máky"

Hledejte s námi inspiraci v přírodě - náramek "Vlčí máky" je velmi podařeným příkladem korálkování na květinové motivy. Návod je navíc pouze mírně pokročilý - není se tedy čeho bát. Díky velmi originálnímu zpracování se tyto máky budou na vaší ruce vyjímat stejně dobře, jako živé máky na louce.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - slepičkaVelikonoční tvoření slepičky

Vytvořte si vlastní velikonoční dekorace z korálků. Slepička z perliček Preciosa dokáže rozveselit vaši domácnost a přispěje k navození pravé velikonoční atmosféry. Nevěříte? Tak si ji vyzkoušejte vyrobit. Postačí jen troška zručnosti - návod je totiž pro pokročilé.

 

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků  - jarní náramekJarní náramek pro mírně pokročilé

Elegance a hravost se snoubí v tomto náramku, který je perfektní příležitostí k výrobě nevšedního, jarně laděného výrobku z rokajlu a perlí PRECIOSA Rippletm. Jeho zelené zbarvení navíc působí elegantně a velmi přírodně. Na vaší ruce zazaří na plese i v práci.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - prvosenky jarníVelikonoční tvoření "Prvosneky jarní"

Vyrobte si krásný korálkový komplet (náušnice, náramek a náhrdelník) a blískněte se díky němu před svým okolím. Uspěch zaručen. Návod je určen pro mírně pokročilé korálkářky a při výrobě využívá rokajl, PRECIOSA Rippletm a mačkané perle.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - návod na čelenkuPokročilý návod na čelenku

Kytičková čelenka je jako stvořená pro velikonoční tvoření z korálků. Zkuste ji i vy. Pokročilého návodu se není třeba bát, protože je velmi pečlivě zpracován. Uvidíte sami, že její výroba pro vás bude báječným odpočinkem mezi rodinnými povinnostmi. 

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - velikonoční kuřátka

Velikonoční kuřátka jsou jako živá

Svátky jara jsou za dvěřmi - je nejvyšší čas podlehnout volání vůně jarních květin a hřejivých slunečních paprsků a naladit se na vlnu Velikonoc. K tomu vám jistě dopomůže také návod na perličková kuřátka vyrobená z korálků PRECIOSA Twintm.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - perličkové přáníVelikonoční perličkové přání

Otřepáváme již poněkud starší návod, o kterém jsme přesvědčeni, že jej mnoho z vás ocení. Jde o tvorbu jednoduché dekorace na velikonoční přání, které díky tomu dostane zcela originální vizáš. Překvapte své okolí neotřelou velikonoční gratulací. 

 

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - náramek pomlázkaSplétaný náhrdelník "Pomlázka"

Jak originálněji přivítat velikonoce, než náhrdelníkem nazvaným "Pomlázka". Pokročilý návod, který využívá tradiční české korálky a perle PRECIOSA vás detailně provede korálkováním krok za krokem. Uvidíte, že budete sami překvapeni, jak snadno jste náhrdelník zvládli.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků  - velikonoční krasliceVelikonoční kraslice, jak ji neznáte

Už z roku 2013 pochází tento veleúspěšný návod na velikonoční tvoření - originální kraslici obalenou do korálkového hávu. Návod je pro mírně pokročilé - troufáte si? Pokud ano, čeká vás neotřelé, tématické tvoření, ke kterému klidně přizvěte i děti.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - jarní mláďátkaPerličková jarní mláďátka

Návod na drobné postavičky, které perfektně doplní výše uvedené velikonoční dekorace. Díky serii těchto návodů si dokážete hravě vyzdobit svůj domov a okouzlit tak návštěvy, které během Velikonoc přijmete. Nebo si mláďátka vytvořte pro sebe - jen tak pro radost.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - svátky jara - dekoraceJarní dekorace do každé domácnosti

Z českých perliček a perlí hravě vyrobíte nejen šperky, které zkrášlí vaše tělo, ale i dekorace do domácnosti. Dobrým příkladem je tento návod, který vás provede výrobou hned několika velikonočních dekorací, které byste ani něvěřili, že zvládnete vyrobit.

 

 

 

Velikonoční tvoření z korálků - jarní náhrdelník z TwinuJarní náhrdelník z Twinu

Jarně laděný náhrdelník, který bude slušet každé ženě je výsledkem korálkování podle tohoto středně porkočilého návodu. Svým charakterem je jako stvořený pro velikonoční tvoření. Využijte volna k odpočinku a výrobě šperku, kterého si vaše okolí určitě všimne.

 

 

Video návody